Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Bindweefselmassage voor het gezicht tegen rimpels littekens en  onzuiverheden

Wil jij ook een mooiere huid die er jonger uit ziet en ontspannen aanvoelt?

Een bindweefselmassage is een behandeling die erg stevig is. Het bindweefsel wordt zo stevig gemasseerd dat de fibroblasten weer hyaluronzuur gaan aanmaken. Ook het collageen en elastine wordt gestimuleerd. In mijn schoonheidsssalon in Hoogeveen ervaar ik alleen maar positieve berichten over bindweefselmassage.

Een bindweefselmassage werkt niet alleen huid verjongend, maar is ook heel geschikt voor een onrustige of onzuivere huid. “Mijn huid was onrustig, vooral langs de kaaklijn had ik onzuiverheden. Een week na de behandeling zag mijn huid er een stuk beter uit! Daarbij komt dat mijn hele gezicht een stuk ontspannener aanvoelde.’’ Een zeer tevreden klant uit de omgeving Hoogeveen.

Na 1 bindweefselmassage zie je al resultaat, maar om het resultaat optimaal te krijgen adviseer ik een kuur  gemiddeld 5 tot 8 behandelingen. Dit is afhankelijk van je huidtype en je leeftijd. Wil je een natuurlijke facelift dan adviseer ik zeker een bindweefselmassage te ondergaan.

Afspraak maken voor een bindweefselmassage

 

De resultaten van een bindweefselmassage

-Het bindweefsel wordt gestimuleerd waardoor hyaluronzuur wordt aangemaakt. Hyalurunzuur is de huid nodig om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan

-Versteviging van het bindweefsel

-Het bindweefsel wordt beter doorbloed waardoor huidverbetering ontstaat

-Onderhuidse verklevingen worden minder

-De celdeling wordt bevorderd.

-Je gezicht zal er na tijd ontspannener uitzien en aanvoelen.

-Rimpeltjes, kraaienpootjes, littekentjes en vochtlijntjes worden minder

Na de behandeling adviseer ik om dezelfde dag geen make-up meer  te dragen. De huid is na een bindweefselmassage heel erg ontvankelijk.  Je kan daarom na je behandeling heel mooi je huid behandelen met een fruitzuren behandeling. Dit moet natuurlijk niet maar het is wel een prachtige aanvulling na een bindweefselmassage.

Wil je meer weten over bindweefselmassage klik dan hier.

Bindweefselmassage voor het gezicht in Hoogeveen

Nieuws

 • DermaplaningDermaplaning

  Deze mooie behandeling mag niet ontbreken in mijn schoonheidssalon. In de maand Maart en April krijg je 10% korting op de Dermaplaning Treatment. Daar bovenop krijg je ook nog 10% korting op al je producten voor thuis gebruik

 • Quick skin Treatment (20 min)Quick skin Treatment (20 min)

  Heb je weinig tijd en wil je snel een frisse look en je huid een boost geven? Dan is deze korte gezichtsbehandeling echt iets voor jouw!

 • Pimp up your skin BoostPimp up your skin Boost

  Het jaar goed beginnen met een shiny skin? Dan is deze behandeling perfect voor jouw! Bovendien krijg je een gratis product mee naar huis!

 • Met een stralende huid het nieuwe jaar beginnen

  Koop jij in de maand Januari of Februari voor minimaal 75 euro aan producten, dan krijg je de Lookx face oil er gratis bij!

 • Black Friday korting tot 70%Black Friday korting tot 70%

  Black Friday, shop till you drop! Noteer het in je agenda! Black Friday! Van 18 t/m 25 november shop je met kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%!

meer nieuws


Twitter