Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Coaguleren van huidoneffenheden 

Tijdens het coaguleren word goedaardig huidweefsel weggebrand .
Door trillingen op hoge frequentie klonteren bloedcellen samen.
De huid wordt hierdoor gelijk dichtgeschroeid en er ontstaat geen littekenweefsel.

Welke huidoneffenheden kunnen worden verwijderd door middel van coagulatie

 • Fibromen en steelwratjesCoaguleren oftewel verwijderen van steelwratjes fibromen couperose en andere huid oneffenheden in Hoogeveen
 • Pigmentvlekken, ouderdomsvlekjes en lentigo
 • Gesprongen (kleine) adertjes, teleangiëctasieën, lichte couperose, bloedblaasjes en spider naevi

Contra indicaties

Diabetes ( tenzij je zelf goed weet dat wondjes goed genezen)
Hartkwalen
Vaatafwijkingen
Rosacea
Zwangerschap
Kanker
Koorts
Epilepsie
Herpes

Tarieven coaguleren van huid oneffenheden

Het start tarief is €25,- , ik verwijder dan 1 huid-oneffenheid. Heb je meerdere huid oneffenheden dan betaal je voor een 2e of 3e huid-oneffenheid niet nog een keer €25,-. Daarna betaal je per plekje, de prijs bespreken we dan ter plekke. Heb je vragen over de kosten dan mag je me altijd een foto sturen om de prijs te bepalen.                                                                                                                              Afspraak maken

Nabehandeling van coaguleren

Na de behandeling mag je 4 dagen niet in de zon, niet zwemmen, niet in de sauna en geen make-up op het gebied welke behandeld is. Het is belangrijk om een aantal dagen na de behandeling de huid goed schoon te houden met een desinfectiemiddel en daarna een beschermende en kalmerende creme aan te brengen. Na de behandeling kunnen korstjes ontstaan, deze vallen er gemiddeld na 10 dagen af, let op! Vooral niet krabben aan het korstje want hierdoor ontstaat littekenweefsel. De huid kan nog een hele tijd roze blijven, pas op in de zon en smeer dit plekje extra goed in.

Coaguleren oftewel verwijderen van steelwratjes fibromen couperose en andere huid oneffenheden in Hoogeveen
Mijn schoonheidssalon zit net buiten het centrum, achter Winkelcentrum de Nije Nering in Hoogeveen en je kan hier gratis parkeren.

Nieuws

 • Black Friday korting tot 70%Black Friday korting tot 70%

  Black Friday, shop till you drop! Noteer het in je agenda! Black Friday! Van 18 t/m 25 november shop je met kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%!

 • Buccal massageBuccal massage

  Alle spieren in het gezicht hals en decollete worden aangepakt. Aan het eind van de buccal massage trek ik handschoenen aan ga ik de spieren in je wangen zowel van de binnenkant als de buitenkant masseren.

 • Voorjaars-boost TreatmentVoorjaars-boost Treatment

  Het zonnetje komt steeds vaker door, de lente komt er aan! Weg met die doffe huid en dode huidcellen, op naar een mooie glow! Deze voorjaars-boost treatment mag jij niet missen!

 • December inkopenDecember inkopen

  December-inkopen. Ik heb dit jaar hele leuke cadeau's! Voor ieder wat wils en in allerlei prijs categorieen. Kerst, Sinterklaas here we come!

 • Seizoensbehandeling Marine CollageenSeizoensbehandeling Marine Collageen

  De huid wordt bedekt met een laagje vocht zodat fijne lijntjes en rimpeltjes opgevuld worden. Wanneer het droog is zal dit laagje samen trekken en zo een merkbaar en zichtbaar liftend effect hebben.

meer nieuws


Twitter