Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Contact

Wilt je meer informatie over de behandelingen bij Skin & Beauty Marlies in Hoogeveen, stuur me dan vrijblijvend een bericht.  Ik zal hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.  Ook ben ik via whatsapp te bereiken op telefoonnummer:  0633749146.  Om het nog makkelijker te maken kan je je afspraak ook zelf online inboeken via de online agenda.

Buiten mijn werktijden om kan je een cadeaubon bij mij thuis halen, even een appje of een belletje voor snel contact is dan handig.
0633749146

Openingstijden

Ik werk uitsluitend op afspraak en op werkdagen tussen 09:00 en 14:00. Tijdens de schoolvakanties werk ik ook. Wil je een Cadeaubon of producten ophalen, dan is het handig om van te voren een email of een whatsapp bericht te sturen zodat ik ervoor kan zorgen dat dit voor je klaar ligt. Op deze manier hoef ik de klant die op dat moment bij mij in de stoel ligt niet te lang alleen te laten.

 

 

Nieuws

 • 20 jarig jubileum20 jarig jubileum

  Wie jarig is trakteert! Alweer 20 jaar run ik met veel passie mijn schoonheidssalon!

 • Nieuw! High Performance TreatmentNieuw! High Performance Treatment

  Het schoonheidsgeheim voor een vermoeide huid! Bestrijd een vermoeide huid en zorgt voor een vitale en energieke huid met direct resultaat

 • Seizoensbehandeling Eye care TreatmentSeizoensbehandeling Eye care Treatment

  Blue Fresh Eye Care Treatment; Jouw geheim voor stralende ogen! Voor vermoeide ogen Vochtlijntjes en fijne rimpeltjes Donkere plekjes

 • Moisture Boost (limited edition)Moisture Boost (limited edition)

  Geef je huid een vocht-boost met deze heerlijke moisture behandeling. Het maakt niet uit welk huidtype je hebt, elke huid heeft hydratatie nodig. Je krijgt na je behandeling het Lookx moisture serum mee naar huis t.w.v. 17,25. Dit serum voelt echt aan als zijde, heerlijk!

 • Nieuw! Sun fluid spf50 met gratis lipserumNieuw! Sun fluid spf50 met gratis lipserum

  De Lookx Sun fluid SPF50 werkt niet alleen als zonbescherming, maar versnelt het bruiningsproces, hydrateert, versterkt de huidbarriere en werkt verstevigend.

meer nieuws


Twitter

 • @donderdag 1 januari