Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Contact

Wilt je meer informatie over de behandelingen bij Skin & Beauty Marlies in Hoogeveen, stuur me dan vrijblijvend een bericht.  Ik zal hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.  Ook ben ik via whatsapp te bereiken op telefoonnummer:  0633749146.  Om het nog makkelijker te maken kan je je afspraak ook zelf online inboeken via de online agenda.

Buiten mijn werktijden om kan je een cadeaubon bij mij thuis halen, even een appje of een belletje voor snel contact is dan handig.
0633749146

Openingstijden

Ik werk uitsluitend op afspraak en op werkdagen tussen 09:00 en 14:00. Tijdens de schoolvakanties werk ik ook. Wil je een Cadeaubon of producten ophalen, dan is het handig om van te voren een email of een whatsapp bericht te sturen zodat ik ervoor kan zorgen dat dit voor je klaar ligt. Op deze manier hoef ik de klant die op dat moment bij mij in de stoel ligt niet te lang alleen te laten.

Massage bij Skin & Beauty Marlies te Hoogeveen Drenthe

 

 

Nieuws

 • Een nieuw gezicht bij Skin&Beauty MarliesEen nieuw gezicht bij Skin&Beauty Marlies

  Binnenkort kom ik stage lopen bij Skin&beauty Marlies, dat betekend dat jullie mij ook in de salon zullen gaan zien. De lash lift, de brow lift een een kennismaking-behandeling zijn onder andere behandelingen die je bij mij kan inboeken

 • Moisture Boost (limited edition)Moisture Boost (limited edition)

  Geef je huid een vocht-boost met deze heerlijke moisture behandeling. Het maakt niet uit welk huidtype je hebt, elke huid heeft hydratatie nodig. Je krijgt na je behandeling het Lookx moisture serum mee naar huis t.w.v. 17,25. Dit serum voelt echt aan als zijde, heerlijk!

 • Nieuw! Sun fluid spf50 met gratis lipserumNieuw! Sun fluid spf50 met gratis lipserum

  De Lookx Sun fluid SPF50 werkt niet alleen als zonbescherming, maar versnelt het bruiningsproces, hydrateert, versterkt de huidbarriere en werkt verstevigend.

 • Quick skin Treatment (20 min)Quick skin Treatment (20 min)

  Heb je weinig tijd en wil je snel een frisse look en je huid een boost geven? Dan is deze korte gezichtsbehandeling echt iets voor jouw!

 • Pimp up your skin BoostPimp up your skin Boost

  Het jaar goed beginnen met een shiny skin? Dan is deze behandeling perfect voor jouw! Bovendien krijg je een gratis product mee naar huis!

meer nieuws


Twitter

 • @donderdag 1 januari