Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Contact

Wilt je meer informatie over de behandelingen bij Skin & Beauty Marlies in Hoogeveen, stuur me dan vrijblijvend een bericht.  Ik zal hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.  Ook ben ik via whatsapp te bereiken op telefoonnummer:  0633749146.  Om het nog makkelijker te maken kan je je afspraak ook zelf online inboeken via de online agenda.

Buiten mijn werktijden om kan je een cadeaubon bij mij thuis halen, even een appje of een belletje voor snel contact is dan handig.
0633749146

Openingstijden

Ik werk uitsluitend op afspraak en op werkdagen tussen 09:00 en 14:00. Tijdens de schoolvakanties werk ik ook. Wil je een Cadeaubon of producten ophalen, dan is het handig om van te voren een email of een whatsapp bericht te sturen zodat ik ervoor kan zorgen dat dit voor je klaar ligt. Op deze manier hoef ik de klant die op dat moment bij mij in de stoel ligt niet te lang alleen te laten.

Massage bij Skin & Beauty Marlies te Hoogeveen Drenthe

 

 

Nieuws

 • Black Friday korting tot 70%Black Friday korting tot 70%

  Black Friday, shop till you drop! Noteer het in je agenda! Black Friday! Van 18 t/m 25 november shop je met kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%!

 • Buccal massageBuccal massage

  Alle spieren in het gezicht hals en decollete worden aangepakt. Aan het eind van de buccal massage trek ik handschoenen aan ga ik de spieren in je wangen zowel van de binnenkant als de buitenkant masseren.

 • Voorjaars-boost TreatmentVoorjaars-boost Treatment

  Het zonnetje komt steeds vaker door, de lente komt er aan! Weg met die doffe huid en dode huidcellen, op naar een mooie glow! Deze voorjaars-boost treatment mag jij niet missen!

 • December inkopenDecember inkopen

  December-inkopen. Ik heb dit jaar hele leuke cadeau's! Voor ieder wat wils en in allerlei prijs categorieen. Kerst, Sinterklaas here we come!

 • Seizoensbehandeling Marine CollageenSeizoensbehandeling Marine Collageen

  De huid wordt bedekt met een laagje vocht zodat fijne lijntjes en rimpeltjes opgevuld worden. Wanneer het droog is zal dit laagje samen trekken en zo een merkbaar en zichtbaar liftend effect hebben.

meer nieuws


Twitter