Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Contact

Wilt je meer informatie over de behandelingen bij Skin & Beauty Marlies in Hoogeveen, stuur me dan vrijblijvend een bericht.  Ik zal hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.  Ook ben ik via whatsapp te bereiken op telefoonnummer:  0633749146.  Om het nog makkelijker te maken kan je je afspraak ook zelf online inboeken via de online agenda.

Buiten mijn werktijden om kan je een cadeaubon bij mij thuis halen, even een appje of een belletje voor snel contact is dan handig.
0633749146

Openingstijden

Ik werk uitsluitend op afspraak en op werkdagen tussen 09:00 en 14:00. Tijdens de schoolvakanties werk ik ook. Wil je een Cadeaubon of producten ophalen, dan is het handig om van te voren een email of een whatsapp bericht te sturen zodat ik ervoor kan zorgen dat dit voor je klaar ligt. Op deze manier hoef ik de klant die op dat moment bij mij in de stoel ligt niet te lang alleen te laten.

Massage bij Skin & Beauty Marlies te Hoogeveen Drenthe

 

 

Nieuws

 • DermaplaningDermaplaning

  Deze mooie behandeling mag niet ontbreken in mijn schoonheidssalon. In de maand Maart en April krijg je 10% korting op de Dermaplaning Treatment. Daar bovenop krijg je ook nog 10% korting op al je producten voor thuis gebruik

 • Quick skin Treatment (20 min)Quick skin Treatment (20 min)

  Heb je weinig tijd en wil je snel een frisse look en je huid een boost geven? Dan is deze korte gezichtsbehandeling echt iets voor jouw!

 • Pimp up your skin BoostPimp up your skin Boost

  Het jaar goed beginnen met een shiny skin? Dan is deze behandeling perfect voor jouw! Bovendien krijg je een gratis product mee naar huis!

 • Met een stralende huid het nieuwe jaar beginnen

  Koop jij in de maand Januari of Februari voor minimaal 75 euro aan producten, dan krijg je de Lookx face oil er gratis bij!

 • Black Friday korting tot 70%Black Friday korting tot 70%

  Black Friday, shop till you drop! Noteer het in je agenda! Black Friday! Van 18 t/m 25 november shop je met kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%!

meer nieuws


Twitter