Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Online afspraak maken

Je kunt online je afspraak inboeken bij Skin & Beauty Marlies in Hoogeveen via onderstaande agenda. 

Black FridayBlack Friday skin&beauty Marlies Lookx Janssen Cosmetics Hoogeveen
Van 18 t/m 25 november shop je met kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%!Let op! Alleen wanneer je via DEZE LINK besteld krijg je van mij, bovenop de Black Friday-korting nog een leuke verassing wanneer je in de salon komt. Ga dus niet rechtstreeks naar de website van Lookx !

Mis het niet, want op=op! Bestellen kan via deze link

 

Nieuws

 • Black Friday korting tot 70%Black Friday korting tot 70%

  Black Friday, shop till you drop! Noteer het in je agenda! Black Friday! Van 18 t/m 25 november shop je met kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%!

 • Buccal massageBuccal massage

  Alle spieren in het gezicht hals en decollete worden aangepakt. Aan het eind van de buccal massage trek ik handschoenen aan ga ik de spieren in je wangen zowel van de binnenkant als de buitenkant masseren.

 • Voorjaars-boost TreatmentVoorjaars-boost Treatment

  Het zonnetje komt steeds vaker door, de lente komt er aan! Weg met die doffe huid en dode huidcellen, op naar een mooie glow! Deze voorjaars-boost treatment mag jij niet missen!

 • December inkopenDecember inkopen

  December-inkopen. Ik heb dit jaar hele leuke cadeau's! Voor ieder wat wils en in allerlei prijs categorieen. Kerst, Sinterklaas here we come!

 • Seizoensbehandeling Marine CollageenSeizoensbehandeling Marine Collageen

  De huid wordt bedekt met een laagje vocht zodat fijne lijntjes en rimpeltjes opgevuld worden. Wanneer het droog is zal dit laagje samen trekken en zo een merkbaar en zichtbaar liftend effect hebben.

meer nieuws


Twitter