Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Meer zelfvertrouwen bij een acnehuid

Wanneer je acne hebt zit je meestal niet lekker in je vel, letterlijk en figuurlijk. Zowel lichamelijk, psychisch en op sociaal vlak kan je hier behoorlijk last van hebben. Daarom heeft deze huidaandoening veel invloed op het dagelijks leven. Ik vind acne een zeer interessante huidaandoening, er kan zoveel gedaan worden om acne te verminderen en acne op te lossen. Acne ontstaat niet in één dag en is daarom ook niet na één behandeling al verdwenen. Ieder persoon is verschillend, daarom kijk ik graag met jou naar jouw wensen en maken we een passend plan voor jouw huid voor een optimale huidverbetering.

De behandeling van de acnehuid

Niet elke acne huid heeft dezelfde aandacht nodig. Elke keer wanneer je bij mij in de stoel ligt kijk ik naar je huidconditie op dat moment. Daarop afgestemd pas ik de producten aan. Een acne behandeling is niet alleen gericht op het verwijderen van oneffenheden. De barrière laag moet ook van goede kwaliteit zijn. Er word nog al eens gedacht dat wanneer je een acne huid hebt je deze moet wassen met veel zeep. Dit is niet de bedoeling, het droogt de huid uit en de barrière laag word aangetast, hierdoor is de huid niet goed beschermt tegen invloeden van buitenaf en kan het tevens de vocht niet meer vast houden waardoor de acne erger kan worden. Hoe jij je huid het beste kan reinigen vertel ik je graag tijdens het behandelplan voor een optimale huidverbetering.

Tijdens de behandeling ga ik aan de slag met de barrière laag, verwijder oneffenheden, de huid krijgt een peeling en masker. Al deze producten pas ik aan aan de huidconditie op dat moment. De ene keer kan het een fruitzuren peeling zijn en bij je volgende behandeling kan het een peeling zijn die juist erg gericht is op het hydrateren van de huid en de barrière laag herstellen. Dit zelfde geldt voor de keuze van de reiniging, het masker en de andere producten die ik gebruik tijdens de behandeling. De behandeling is gericht op hydrateren, kalmeren van ontstekingen, de huid frisser en gezonder maken, het verminderen van littekentjes en pigmentvlekken en de ph waarde herstellen.

Maak een afspraak voor een acnebehandeling

Acne is een veel voorkomend probleem. Acne kan worden veroorzaakt door hormonale schommelingen, stress maar zeker ook door voeding. Iedereen die bij mij in de salon komt heeft een ander verhaal, de ene heeft al sinds de puberteit acne, de ander opeens op latere leeftijd. Acne is een probleem die zowel emotioneel als  psychisch erg zwaar is, bijna iedereen is onzeker en kijkt niet graag in de spiegel. Je hebt alles al geprobeerd en hebt geen idee meer wat je er nog aan kan doen. Ik ben acne specialiste en geef acne behandelingen, tijdens en na de behandeling adviseer ik je hoe je je huid thuis kan verzorgen. Ook kijk ik graag met jou naar je voeding, dit betekend niet dat je opeens een dieet moet volgen, het kunnen hele kleine dingen zijn. Je kan daarom een persoonlijk voedingsadvies aanvragen. Tijdens de acne behandeling maak ik gebruik van professionele producten welke op dat moment bij jouw huidconditie passen. Op deze pagina vertel ik je meer over de acne behandeling.

Nieuws

 • DermaplaningDermaplaning

  Deze mooie behandeling mag niet ontbreken in mijn schoonheidssalon. In de maand Maart en April krijg je 10% korting op de Dermaplaning Treatment. Daar bovenop krijg je ook nog 10% korting op al je producten voor thuis gebruik

 • Quick skin Treatment (20 min)Quick skin Treatment (20 min)

  Heb je weinig tijd en wil je snel een frisse look en je huid een boost geven? Dan is deze korte gezichtsbehandeling echt iets voor jouw!

 • Pimp up your skin BoostPimp up your skin Boost

  Het jaar goed beginnen met een shiny skin? Dan is deze behandeling perfect voor jouw! Bovendien krijg je een gratis product mee naar huis!

 • Met een stralende huid het nieuwe jaar beginnen

  Koop jij in de maand Januari of Februari voor minimaal 75 euro aan producten, dan krijg je de Lookx face oil er gratis bij!

 • Black Friday korting tot 70%Black Friday korting tot 70%

  Black Friday, shop till you drop! Noteer het in je agenda! Black Friday! Van 18 t/m 25 november shop je met kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%!

meer nieuws


Twitter