Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Het Basyha holistische anti-stress ritueel

De technieken van Bashya zijn energetisch en is niet zomaar een huidverzorging. Bashya-behandelingen werken zowel op de innerlijke als de uiterlijke verzorging en het geestelijke welzijn. Dit heet holistisch. Deze diepgaande behandeling is bij Skin & Beauty Marlies in Hoogeveen te boeken. Tijdens een Bashya behandeling ga je mee in een heerlijke geur-reis wat voor totale ontspanning zorgt. De Chinese elementen leer, de Ayurveda en de Germaanse geneeskunde komen bij Bashya samen en vullen elkaar hierdoor aan.

Aandacht voor jezelf, lief zijn voor jezelf, jezelf rust geven en ontspannen bij Skin & Beauty Marlies in Hoogeveen….

Tijdens dit ritueel komt je lichaam weer terug in balans en wordt het stressgehalte sterk verminderd. Wanneer je niet lekkeBashya holistische gezichtsbehandeling in Hoogeveen in Drenthe bij Skin & Beauty Marliesr in je vel zit of wanneer je je zorgen maakt of je ervaart veel stress, staat er vaak spanning op het borstbeen. Je ademhaling is niet juist: je ademt te hoog in plaats van door je buik. Tijdens deze behandeling behandel ik het gebied van decolleté en borstbeen doormiddel van liefdevolle massage technieken.

De Bashya behaBasyha peeling Skin & Beauty Marlies Hoogeveenndeling begin ik altijd met een Chou hoofdhuid/oormassage. Hierdoor ontstaat er een totale ontspanning van lichaam en geest en worden spanningen uit het hoofd gehaald. Vervolgens ga ik beginnen met het reiniging-ritueel. Met het Bashya reinigingsritueel reinig je niet alleen de huid maar ook energetische spanningen worden achtergelaten. Dit is alleen te bereiken met zachte, biologische, plantaardige ingrediënten zonder toegevoegde parabenen; Eerlijke en pure werkstoffen voor body, mind en spirit.

Het decolleté en Klankschaal holistische gezichtsbehandeling bij Skin & Beauty Marlies in Hoogeveenborstgebied ga ik liefdevol behandelen met de fantastische producten van Bashya. Dit gebied wordt tevens verwent met een witte klei masker waaraan ik een etherische olie toevoeg welke ik afstem op jouw behoefte. Daarnaast verzorg ik het gezicht en de de hals met een peeling en een masker welke ik afsteRainstick Holistische gezichtsbehandeling bij Skin & Beauty Marlies in Hoogeveenm op jouw huidtype. Ik ga ervoor zorgen dat je hele lichaam weer tot rust komt tijdens het anti-stress ritueel.

Als afsluiting maak ik een kopje kruiden-thee voor je klaar en kan je even lekker bijkomen van deze heerlijke ervaring bij Skin & Beauty Marlies in Hoogeveen.                 Maak een online afspraak voor het Bashya anti-stress ritueel.

€85,00 (70 min)

 

Nieuws

 • 20 jarig jubileum20 jarig jubileum

  Wie jarig is trakteert! Alweer 20 jaar run ik met veel passie mijn schoonheidssalon!

 • Nieuw! High Performance TreatmentNieuw! High Performance Treatment

  Het schoonheidsgeheim voor een vermoeide huid! Bestrijd een vermoeide huid en zorgt voor een vitale en energieke huid met direct resultaat

 • Seizoensbehandeling Eye care TreatmentSeizoensbehandeling Eye care Treatment

  Blue Fresh Eye Care Treatment; Jouw geheim voor stralende ogen! Voor vermoeide ogen Vochtlijntjes en fijne rimpeltjes Donkere plekjes

 • Moisture Boost (limited edition)Moisture Boost (limited edition)

  Geef je huid een vocht-boost met deze heerlijke moisture behandeling. Het maakt niet uit welk huidtype je hebt, elke huid heeft hydratatie nodig. Je krijgt na je behandeling het Lookx moisture serum mee naar huis t.w.v. 17,25. Dit serum voelt echt aan als zijde, heerlijk!

 • Nieuw! Sun fluid spf50 met gratis lipserumNieuw! Sun fluid spf50 met gratis lipserum

  De Lookx Sun fluid SPF50 werkt niet alleen als zonbescherming, maar versnelt het bruiningsproces, hydrateert, versterkt de huidbarriere en werkt verstevigend.

meer nieuws


Twitter

 • @donderdag 1 januari