Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Met een stralende huid het nieuwe jaar beginnen

Koop jij in de maand Januari of Februari voor minimaal €75,- aan producten, dan krijg je de Lookx face oil er gratis bij!

Er zijn twee varianten, de balance oil en de time stop oil. Beide olien zakken heel mooi in de huid en voelen niet vet aan. Balance oilLookx Skincare Marlies Hoogeveen

Lookx balance oil
-Hersteld en hydrateerd de huid.
-Kalmeert de gevoelige huid en werk anti-ageing
-Wanneer je het dagelijks gebruikt vormt de olie een beschermd schild op je huid.
-Je huid raakt veel minder snel geïrriteerd en droog door de verwarming en  kou van buiten.
-Hierdoor wordt de huid ook minder gevoelig voor stress van binnenuit.

Time stop oil

-De time stop oil draait de tijd niet terug, maar vertraagd hertouder worden van de huid.
-De time stop oil verstevigd tot in diepere huidlagen en garandeert je een strakkere glade huid.Time stop oil Lookx Skincare Marlies Hoogeveen
-Het activeert de aanmaak van collageen en activeert de productie van hyalurunzuur.  De time stop oil is voller dan de balance oil.


- Slimme formule: zeer geconcentreerd, twee druppels zijn genoeg (dus kleine verpakking, minder afval!).

Mijn schoonheidssalon, Skin&Beauty Marlies is gevestigd in Hoogeveen aan de bouwmeesterstraat. Dit ligt centraal gelegen en je hoeft geen parkeerkosten te betalen.

Nieuws

 • Pimp up your skin BoostPimp up your skin Boost

  Het jaar goed beginnen met een shiny skin? Dan is deze behandeling perfect voor jouw! Bovendien krijg je een gratis product mee naar huis!

 • Met een stralende huid het nieuwe jaar beginnen

  Koop jij in de maand Januari of Februari voor minimaal 75 euro aan producten, dan krijg je de Lookx face oil er gratis bij!

 • Black Friday korting tot 70%Black Friday korting tot 70%

  Black Friday, shop till you drop! Noteer het in je agenda! Black Friday! Van 18 t/m 25 november shop je met kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%!

 • Buccal massageBuccal massage

  Alle spieren in het gezicht hals en decollete worden aangepakt. Aan het eind van de buccal massage trek ik handschoenen aan ga ik de spieren in je wangen zowel van de binnenkant als de buitenkant masseren.

 • Voorjaars-boost TreatmentVoorjaars-boost Treatment

  Het zonnetje komt steeds vaker door, de lente komt er aan! Weg met die doffe huid en dode huidcellen, op naar een mooie glow! Deze voorjaars-boost treatment mag jij niet missen!

meer nieuws


Twitter