Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Met een stralende huid het nieuwe jaar beginnen

Koop jij in de maand Januari of Februari voor minimaal €75,- aan producten, dan krijg je de Lookx face oil er gratis bij!

Er zijn twee varianten, de balance oil en de time stop oil. Beide olien zakken heel mooi in de huid en voelen niet vet aan. Balance oilLookx Skincare Marlies Hoogeveen

Lookx balance oil
-Hersteld en hydrateerd de huid.
-Kalmeert de gevoelige huid en werk anti-ageing
-Wanneer je het dagelijks gebruikt vormt de olie een beschermd schild op je huid.
-Je huid raakt veel minder snel geïrriteerd en droog door de verwarming en  kou van buiten.
-Hierdoor wordt de huid ook minder gevoelig voor stress van binnenuit.

Time stop oil

-De time stop oil draait de tijd niet terug, maar vertraagd hertouder worden van de huid.
-De time stop oil verstevigd tot in diepere huidlagen en garandeert je een strakkere glade huid.Time stop oil Lookx Skincare Marlies Hoogeveen
-Het activeert de aanmaak van collageen en activeert de productie van hyalurunzuur.  De time stop oil is voller dan de balance oil.


- Slimme formule: zeer geconcentreerd, twee druppels zijn genoeg (dus kleine verpakking, minder afval!).

Mijn schoonheidssalon, Skin&Beauty Marlies is gevestigd in Hoogeveen aan de bouwmeesterstraat. Dit ligt centraal gelegen en je hoeft geen parkeerkosten te betalen.

Nieuws

 • Moisture Boost (limited edition)Moisture Boost (limited edition)

  Geef je huid een vocht-boost met deze heerlijke moisture behandeling. Het maakt niet uit welk huidtype je hebt, elke huid heeft hydratatie nodig. Je krijgt na je behandeling het Lookx moisture serum mee naar huis t.w.v. 17,25. Dit serum voelt echt aan als zijde, heerlijk!

 • Nieuw! Sun fluid spf50 met gratis lipserumNieuw! Sun fluid spf50 met gratis lipserum

  De Lookx Sun fluid SPF50 werkt niet alleen als zonbescherming, maar versnelt het bruiningsproces, hydrateert, versterkt de huidbarriere en werkt verstevigend.

 • DermaplaningDermaplaning

  Deze mooie behandeling mag niet ontbreken in mijn schoonheidssalon. In de maand Maart en April krijg je 10% korting op de Dermaplaning Treatment. Daar bovenop krijg je ook nog 10% korting op al je producten voor thuis gebruik

 • Quick skin Treatment (20 min)Quick skin Treatment (20 min)

  Heb je weinig tijd en wil je snel een frisse look en je huid een boost geven? Dan is deze korte gezichtsbehandeling echt iets voor jouw!

 • Pimp up your skin BoostPimp up your skin Boost

  Het jaar goed beginnen met een shiny skin? Dan is deze behandeling perfect voor jouw! Bovendien krijg je een gratis product mee naar huis!

meer nieuws


Twitter