Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Natuurlijke facelift door bindweefselmassage

Wil je je huidconditie verbeteren en je huid een natuurlijke facelift geven dan is de bindweefselmassage een perfecte manier.

Door de stevige bindweefselmassage wordt de doorbloeding verhoogt en wordt de stofwisseling in de cellen geactiveerd. Ook rimpels en littekens kunnen worden behandeld met een bindweefselmassage.

Zichtbare resultaten van een bindweefselmassage:

- De aanmaak van het bindweefsel

- Versteviging van het bindweefsel

- Verbetering van de huidconditie

- Onderhuidse verklevingen worden minder

- Je gezicht zal er ontspannender uitzien en aanvoellen

- Bevordering van de celdeling

- De doorbloeding wordt sterk verbeterd

- Rimpeltjes, kraaienpootjes en littekentjes worden minder

De bindweefselmassage is een massage die over het algemeen niet prettig aanvoelt omdat er veel druk gezet wordt op het bindweefsel. Op deze manier vervormen de fibroblasten. De fibroblasten worden weer aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine. Op deze manier ontstaat huidverbetering. Ik lees wel eens dat een bindweefselmassage ook ontspannen aanvoelt, maar dit is echt niet het geval.

Na tijd kan je huid rood zijn met kleine bloeduitstortingen. Ook kan de huid beurs aanvoelen. Niet getreurd, want wanneer je het resultaat ziet heb je deze korte reactie er wel voor over.  

Behandeling in kuurvorm

Om jouw doel te bereiken en een optimaal resultaat te krijgen zijn meerdere bindweefselmassages nodig.  Naarmate de kuur vordert zal het weefsel soepeler worden en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en verklevingen worden minder en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

In mijn schoonheidssalon in Hoogeveen geef ik verschillende gezichtsbehandelingen en huidverbeterende behandelingen. Ik ben gespecialiceerd in onder andere bindweefselmassage, huidverbeteringen en acnebehandelingen

Klik hier wanneer je meer wil weten over de prijzen en de behandeling in kuurverband.

Natural facelift door bindweefselmassage bij schoonheidssalon Marlies te Hoogeveen in Drenthe

Nieuws

meer nieuws


Twitter

  • @donderdag 1 januari