Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Nieuw! Try me bar

Nieuw in de salon!

Elke maand komt op de Try me bar een ander product in de spotlights te staan. Ruik, voel en probeer hem lekker!Try me bar Skin & Beauty Marlies Hoogeveen

In de maand Februari staat de Vitamine Cocktail scrub in de spotlights.

Vitamine Cocktail Scrub

Het cocktail uurtje begint nu!

   -Een boost aan gekleurde vitamine bolletjes.

   -De bolletjes breken open tijdens het in masseren

   -Elke kleur heeft zijn eigen Vitamine-soort.

   -Voor elk huidtype.

   -Frisser

   -Gladder

   -Gezonder

    Vitamine-boost                              50,-

Breng de scrub aan op een gereinigde huid. Tijdens het scrubben breken de gekleurde vitimine bolletjes open, op time-release basis doordringen de verschillende vitamines door de huid. Verwijder de scrub met warm water en breng vervolgens je dag of nacht verzorging aan.Vitamine cocktail scrub Skin & Beauty Marlies Hoogeveen huidverbetering Janssen Cosmetics

Vitamine cocktail scrub Skin & Beauty Marlies Hoogeveen huidverbetering

 

Nieuws

 • Pimp up your skin BoostPimp up your skin Boost

  Het jaar goed beginnen met een shiny skin? Dan is deze behandeling perfect voor jouw! Bovendien krijg je een gratis product mee naar huis!

 • Met een stralende huid het nieuwe jaar beginnen

  Koop jij in de maand Januari of Februari voor minimaal 75 euro aan producten, dan krijg je de Lookx face oil er gratis bij!

 • Black Friday korting tot 70%Black Friday korting tot 70%

  Black Friday, shop till you drop! Noteer het in je agenda! Black Friday! Van 18 t/m 25 november shop je met kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%!

 • Buccal massageBuccal massage

  Alle spieren in het gezicht hals en decollete worden aangepakt. Aan het eind van de buccal massage trek ik handschoenen aan ga ik de spieren in je wangen zowel van de binnenkant als de buitenkant masseren.

 • Voorjaars-boost TreatmentVoorjaars-boost Treatment

  Het zonnetje komt steeds vaker door, de lente komt er aan! Weg met die doffe huid en dode huidcellen, op naar een mooie glow! Deze voorjaars-boost treatment mag jij niet missen!

meer nieuws


Twitter