Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Ocean Treasure face Treatment

Nieuw! Ocean Treasure face Treatment (seizoensbehandeling)

Maak je huid summer ready met deze seizoensbehandeling van Janssen Cosmetics.

Met deze behandeling geef je je huid een hydratatie boost met ingrediënten die recht uit de zee komen. Hierdoor zal je huid verfrissen en vitaler worden en klaar voor de zomer.Ocean stressure Skin & Beauty Marlies Hoogeveen behandeling klaar voor de zomer

Wat kan je verwachten van de de Ocean Treasure treatment

  • De huid wordt gereinigd met de Summer Breeze Cleansing Mousse. De mousse verwijdert onzuiverheden, make-up en overtollige vetten. Om het nog mooier te maken; de cleansing mousse werkt tevens anti-aeging. Heb je een   gevoelige huid? Dan weet je zeker dat dit de perfecte reiniging voor je is zonder huid irritatie.  De verfrissende boost die je natijd voelt is super fijn! Ideaal om te gebruiken in de lente en in de zomermaanden. 
  • Na het reinigen breng ik de Arctic Ice Peeling Gel aan en krijgt je huid een verfrissende peeling welke de huid exfolieert. De rode algen zorgen voor een hydraterende boost voor je huid. Lava-puimsteen en jojoba korreltjes zorgen voor een zachte egale en gladde huid. Sea fenol en zeewater zorgen ervoor dat de huid fluweel zacht wordt.
  • Na de peeling worden oneffenheden verwijderd.
  • Om je huid nog meer te verwennen breng ik na de massage het Refreshing Sorbet Mask aan, dit is echt de kers op de taart, hierna is je huid echt Summer-proof! Door de Arctic Ice Peeling is de huid klaar gestoomd voor het Refreshing Sorbet masker. Dit innovatieve en verkoelende masker verfrist de huid en zorgt voor een zijdezacht en egaal resultaat. De unieke sorbet textuur zorgt voor een verassende beleving voor je huid. Duindoorn extracten kalmeren de huid en zorgen voor een huidverjongend effect.
  • Vervolgens ga ik je verwennen met een heerlijke massage in combinatie met de massage cream boordevol vitamine-C.
  • Natuurlijk ga ik afsluiten met een dagverzorging afgestemd op jouw huidtype en ook de oogverzorging mag niet ontbreken.

Na de behandeling zet ik een huidadvies voor je klaar. Ocean stressure Skin & Beauty Marlies Hoogeveen behandeling

Normaal €72,50 nu tijdelijk voor €62,50

Wil je deze behandeling boeken? Je kan een afspraak maken via de online agenda op mijn website. Natuurlijk kan je me ook altijd bellen, mailen of appen. Skin & Beauty Marlies bevindt zich in het centrum van Hoogeveen, is makkelijk te bereiken en je kan er gratis parkeren.

Nieuws

meer nieuws


Twitter

  • @donderdag 1 januari