Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Pimp up your skin Boost

 

Het jaar goed beginnen met een shiny skin? Dan is deze behandeling perfect voor jouw! Bovendien krijg je een gratis product mee naar huis!

Je huid krijgt een boost van brandnetel extract om je huid weer te laten glowen en om de doorbloeding weer lekker terug in de huid te krijgen.
Daarna verwen ik je huid met een peeling aangepast aan jouw huidtype, dit kan een fruitzuren peeling zijn of bijvoorbeeld een skin enzym peel, dat ligt geheel aan jouw huidconditie.
Tijdens de peeling geef ik je een heerlijke massage van decolleté nek schouders oren en hoofdhuidAnti ageing sheet masker direct effect Hoogeveen
Om vervolgens je huid te verwennen met een sheet Masker. Deze werkt sterk hydraterend, liftend en tightening, de huid is gelijk optimaal gevoed. Lijntjes worden minder zichtbaar en natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat de huid super zacht aan voelt. De combinatie van Zwitserse edelweiss, plantstamcellen en matrixyl 3000 laat je huid direct stralen.

Wat het helemaal af maakt is dat je de time stop oil of de balance oil mee naar huis krijgt!
Zo kan je lekker doorgaan met je huid verwennen en het resultaat van deze fantastische behandeling zo lang mogelijk op peil te houden.

€65,-

Mijn schoonheidssalon, Skin&Beauty Marlies kan je vinden achter Winkelcentrum de Nije Nering in Hoogeveen en je kan hier gratis parkeren.

Anti ageing sheet masker Lookx Marlies Hoogeveen skin&Beauty

Nieuws

meer nieuws


Twitter

  • @donderdag 1 januari