Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Skin & Beauty Marlies wenst u een ontspannen 2016!

De feestdagen zijn weer voorbij. We hebben genoten van de gezellige dagen samen onder het genot van lekker eten en drinken. Dit heeft een negatief effect op de huid. Januari staat daarom bij Skin & Beauty Marlies in Hoogeveen in het tegen van ontgiften en reinigen van de huid.

 
Bij elke gezichtsbehandeling krijgt de huid een dieptereiniging welke aangepast wordt op het huidtype. Een hoge kwaliteits samenstelling van ingrediënten staat borg voor extra verzorging en een soepele, zachte huid. Na de dieptereiniging worden alle onzuiverheden verwijderd. Vervolgens krijgt je huid een masker van Janssen cosmetics welke specifiek is afgesteld op jouw huidtype. Boek je een Volare gezichtsbehandeling, een Aureus gezichtsbehandeling of een Deditio gezichtsbehandeling, dan ontvang je ook nog een heerlijk ontspannen massage. Bij de Pura gezichtsbehandeling is de massage niet inbegrepen. 
 

Tip! Drink minimaal 2 liter water, dit is noodzakelijk om een gehydrateerde huid te krijgen. Wil je het vocht wat je drink in de huid vervolgens vast houden? Gebruik dan een dagcreme van Janssen cosmetics. Hierdoor wordt de barrierelaag van de huid hersteld en vormt hij een bescherm laag om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

 
Wil je graag een gezichtsbehandeling bij Skin & Beauty Marlies? Maak dan zelf je online afspraak bij Skin & Beauty Marlies in Hoogeveen. Lukt dit niet, dan kan je altijd een email sturen of bellen naar 0633749146 .
 
Skin & Beauty Marlies is uw schoonheidsspecialiste in de regio Hoogeveen op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en totale ontspanning.

 

Skin & Beauty Marlies in Hoogeveen is uw schoonheidsspecialiste

Nieuws

meer nieuws


Twitter

  • @donderdag 1 januari