Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Vernieuwde sensitive lijn Janssen Cosmetics

Naar schatting heeft 50% van de mensen een gevoelige huid met exceem, rosacea en extreem droge plekken met schilfertjes. Deze groep groeit en heeft behoefte aan passende verzorgingsproducten. Janssen Cosmetics speelt daarop in met de VERNIEUWDE Sensitive lijn. De Sensitive lijn heeft een update gekregen dankzij de meest recente wetenschappelijke doorbraken op het gebied van een gevoelige en couperose huid.  Ik wil daarom een nieuw product aan jullie voorstellen, de neuro skin balm.

De neuro skin balm bevat actieve stoffen die de verstoorde huidbarrière verstrekt en ontstekingen remt bij eczeem, rosacea en extreem droge plekken. Je brengt hem aan op de plekken waar dit nodig is, dus op plekken waar eczeem, rosacea en extreem droge plekken aanwezig zijn. In dit product zit rsc, welke een onmiddelijk kalmerend effect heeft. De neuro skin balm bevat tevens het mooie ingrediënt slangengras welke sterk werkt op de exceem. Na 56 dagen verdwijnt 50% van de roodheid bij couperose en lichte rosacea. Je moet dus wel even geduld hebben maar het resultaat is er zeker naar.Neuro skin balm tegen exceem en rosacea bij Skin & Beauty Marlies in Hoogeveen

In mijn schoonheidssalon in Hoogeveen kan je de nieuwe sensitive lijn en de neuro skin balm uitproberen. Natuurlijk kan je ook een behandeling van Janssen Cosmetics boeken, de Pura gezichtsbehandeling of de Volare gezichtsbehandeling. Ter plekke bepaal ik aan de hand van een huidanalyse welke producten ik bij jouw huidtype het beste kan gebruiken. Daarbij kan ik je ook advies geven voor het gebruik van producten thuis.

Boek hier een online afspraak

€37,50

Nieuws

meer nieuws


Twitter

  • @donderdag 1 januari