Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Voorjaars-boost Treatment

Het zonnetje komt steeds vaker door, de lente komt eraan! Weg met die doffe huid en dode huicellen, op naar een mooie glow! Het radiant brightening sheet masker zorgt voor een zeer effectieve hydratatie boost die minimaal vier weken aanhoudt. De combinatie van o.a. vitamine C, hyaluronzuur en Phoenix camellia plant stamcel extract behandelt eventuele pigmentatieproblemen.

Reiniging
Oneffenheden verwijderenVoorjaars-boost Treatment Skin & Beauty Marlies Hoogeveen
Fruitzuren peeling
Massage van decolleté hoofdhuid en oren
Radiant brightening sheet mask
Serum
Dagverzorging
Kopje kruidenthee

Radiant brightening sheet mask: krachtig tegen pigmentatie, zacht voor jouw huid. Met dit masker creëer je in 15 minuten een heldere, glowing huid met frisse uitstraling. Het zorgt voor een zeer effectieve hydratatie boost die minimaal vier weken aanhoudt. Klik hier om een afspraak te maken

€59,50

Radiant brightening sheet mask:

 

 

 

 

 

 

Mijn Schoonheidssalon bevind zich net buiten het centrum van Hoogeveen en je kan gratis voor de deur parkeren.

Nieuws

 • DermaplaningDermaplaning

  Deze mooie behandeling mag niet ontbreken in mijn schoonheidssalon. In de maand Maart en April krijg je 10% korting op de Dermaplaning Treatment. Daar bovenop krijg je ook nog 10% korting op al je producten voor thuis gebruik

 • Quick skin Treatment (20 min)Quick skin Treatment (20 min)

  Heb je weinig tijd en wil je snel een frisse look en je huid een boost geven? Dan is deze korte gezichtsbehandeling echt iets voor jouw!

 • Pimp up your skin BoostPimp up your skin Boost

  Het jaar goed beginnen met een shiny skin? Dan is deze behandeling perfect voor jouw! Bovendien krijg je een gratis product mee naar huis!

 • Met een stralende huid het nieuwe jaar beginnen

  Koop jij in de maand Januari of Februari voor minimaal 75 euro aan producten, dan krijg je de Lookx face oil er gratis bij!

 • Black Friday korting tot 70%Black Friday korting tot 70%

  Black Friday, shop till you drop! Noteer het in je agenda! Black Friday! Van 18 t/m 25 november shop je met kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%!

meer nieuws


Twitter