Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Voorjaars-boost Treatment

Het zonnetje komt steeds vaker door, de lente komt eraan! Weg met die doffe huid en dode huicellen, op naar een mooie glow! Het radiant brightening sheet masker zorgt voor een zeer effectieve hydratatie boost die minimaal vier weken aanhoudt. De combinatie van o.a. vitamine C, hyaluronzuur en Phoenix camellia plant stamcel extract behandelt eventuele pigmentatieproblemen.

Reiniging
Oneffenheden verwijderenVoorjaars-boost Treatment Skin & Beauty Marlies Hoogeveen
Fruitzuren peeling
Massage van decolleté hoofdhuid en oren
Radiant brightening sheet mask
Serum
Dagverzorging
Kopje kruidenthee

Radiant brightening sheet mask: krachtig tegen pigmentatie, zacht voor jouw huid. Met dit masker creëer je in 15 minuten een heldere, glowing huid met frisse uitstraling. Het zorgt voor een zeer effectieve hydratatie boost die minimaal vier weken aanhoudt. Klik hier om een afspraak te maken

€59,50

Radiant brightening sheet mask:

 

 

 

 

 

 

Mijn Schoonheidssalon bevind zich net buiten het centrum van Hoogeveen en je kan gratis voor de deur parkeren.

Nieuws

 • Black Friday korting tot 70%Black Friday korting tot 70%

  Black Friday, shop till you drop! Noteer het in je agenda! Black Friday! Van 18 t/m 25 november shop je met kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%!

 • Buccal massageBuccal massage

  Alle spieren in het gezicht hals en decollete worden aangepakt. Aan het eind van de buccal massage trek ik handschoenen aan ga ik de spieren in je wangen zowel van de binnenkant als de buitenkant masseren.

 • Voorjaars-boost TreatmentVoorjaars-boost Treatment

  Het zonnetje komt steeds vaker door, de lente komt er aan! Weg met die doffe huid en dode huidcellen, op naar een mooie glow! Deze voorjaars-boost treatment mag jij niet missen!

 • December inkopenDecember inkopen

  December-inkopen. Ik heb dit jaar hele leuke cadeau's! Voor ieder wat wils en in allerlei prijs categorieen. Kerst, Sinterklaas here we come!

 • Seizoensbehandeling Marine CollageenSeizoensbehandeling Marine Collageen

  De huid wordt bedekt met een laagje vocht zodat fijne lijntjes en rimpeltjes opgevuld worden. Wanneer het droog is zal dit laagje samen trekken en zo een merkbaar en zichtbaar liftend effect hebben.

meer nieuws


Twitter