Meer informatie? Bel 06 - 33749146

Een nieuw gezicht bij Skin&Beauty Marlies

 

Mijn naam is Danique Haar, ik woon in Tiendeveen en ik zit in het 2e jaar van de opleiding allround schoonheidsspecialiste op het Deltion College in Zwolle. Binnenkort kom ik stage lopen bij Skin&beauty Marlies, dat betekend dat jullie mij ook in de salon zullen gaan zien. Ik zal verschillende behandelingen gaan uitvoeren zoals: waxen, epileren, wenkbrauwen/wimpers verven, gezichtsbehandelingen, massages. 
Ik heb gelijk al 3 behandelingen voor jullie, namelijk de lash lift, de brow lift een een kennismaking-behandeling:  Danique’ s Special.


Wat houdt een lash lift in?

Met een lash lift behandeling worden de natuurlijke wimpers gelift. Bij korte en rechte wimpers zorgt dit voor een extra frisse look en lijken je wimpers wel 2 keer zo lang. Ook kan je kiezen om je wimpers erbij te verven, zodat de wimpers nog extra op zullen vallen. Van deze wimper lift heb je ongeveer 6 weken plezier. Voor het mooiste resultaat raad ik je aan je wimpers 24 uur niet nat te laten worden.
€39,- 


Wat houdt een brow lift in?

Het is een behandeling om de haartjes in een gewenste richting te plaatsten. Door de haartjes omhoog te liften worden de wenkbrauwen een stuk voller. Ook hierbij kun je kiezen om je wenkbrauwen erbij te verven zodat het resultaat nog sterker naar voren komt! Na de behandeling epileer/hars ik de wenkbrauwen zodat dit er extra strak uit komt te zien. Van de brow lift heb je 6 weken plezier. Voor het mooiste resultaat adviseer ik om je wenkbrauwen 24 uur niet nat te maken.
€39,- 

 

Danique's Special

Ik start de behandeling met het harsen en in model brengen van je wenkbrauwen.
Met een heerlijke oppervlakte-reiniging reinig ik je huid,  wat volgt op een voorbereidend masker met brandnetel extract. Dit zorgt voor extra voedingstoffen en zuurstof en bevorderd de bloedcirculatie waardoor je huid er een stuk vitaler en gezonder uit komt te zien! Na dit masker breng ik een peeling aan wat enzymatisch werkt, hierdoor worden alle dode huidcellen verwijderd en krijgt je huid een hydraterende boost! Tijdens de inwerking van de peeling krijg je een heerlijke hoofdhuid en oormassage, waardoor je helemaal kan ontspannen. Als einde van de behandeling krijg je nog een masker die past bij je huidtype. Tijdens een kopje thee kan je nog even nagenieten van de behandeling. 
-Harsen wenkbrauwen
-Reiniging
-Voorbereidend masker
-PeelingDanique Skin Beauty Marlies Hoogeveen Schoonheidssalon
-Hoofdhuid en oor massage
-Masker
-Nabehandeling
-Kopje thee

Om kennis met mij te maken kan je deze behandeling nu boeken voor maar slechts €48,50

Tijdens deze behandeling worden je wenkbrauwen gratis geharst, waarvoor je normaal gesproken extra moet betalen. 

Ik kijk er heel erg naar uit om jullie binnenkort allemaal te zien. 
Tot dan!

Klik hier om Danique's special te boeken

Nieuws

meer nieuws


Twitter

  • @donderdag 1 januari